Bruin café met gerenoveerde zaal


Ons Partycentrum is er een met geschiedenis! Van de Noord-Limburgse horeca- en uitgaansgelegenheden zijn er weinig die zo’n rijke geschiedenis hebben als Kubbus Partycentrum aan de Dorpsstraat in Afferden Limburg. Wij zijn een van de weinige in zijn soort en al generaties een begrip als het gaat om een gezellige avond stappen. Zeg nu zelf, wie in de regio is er niet bekend met Kubbus? Inmiddels staat de derde generatie Raijmakers en gaat de historie van onze uitgaansgelegenheid al meer dan een eeuw mee!

Kubbus Partycentrum in 1903
Kubbus Partycentrum in 2017

Al sinds 1903 van betekenis. Wat ooit begon als een bruin café is anno 2016 uitgegroeid tot een modern partycentrum voor jong en oud. Maandelijks organiseren wij de gezelligste evenementen met bekende maar ook onbekende artiesten. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een lekker biertje of een gezellige avond stappen, ook is onze ruime zaal geschikt voor alle soorten bijeenkomsten, (thema)feesten, partijen en zelfs bruiloften!

Kubbus Partycentrum is de juiste partner voor de organisatie van de leukste feesten en partijen

Evenementen

Maandelijks organiseren wij de leukste een meest uiteenlopende evenementen. Altijd met de leukste live artiesten!

Feesten & Partijen

Heeft u iets te vieren? Onze ruime zaal is uitermate geschikt voor uw feest of partij en wordt geheel naar smaak ingericht.

Bedrijfsfeesten

Wilt u het jubileum van uw zaak of een van uw medewerkers vieren? Onze ruime zaal is geschikt voor 50 tot wel 500 personen.

Vergaderingen

Een vergadering met uw zakenpartners? Onze locatie is uitermate geschikt, ook verzorgen wij ontbijt, buffet of diner.

Familiedagen

Bent u van plan een familiedag te houden? Onze ruime zaal biedt een podium en voldoende ruimte voor u gehele familie.

Bruiloften

Gaat u elkaar het ja-woord geven? Onze zaal biedt ruimte aan 500 personen en kan naar uw smaak ingericht worden.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende feesten en partijen, zowel privé als zakelijk. Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie of wilt u met collega’s een compleet verzorgd bedrijfsfeest geven? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de leukste feesten.

Benieuwd wat ons Partycentrum voor u kan betekenen?